Kerstontbijt Inspiratie voor een feestelijke en gezonde start » Makkelijk Afvallen

[ad_1]

De feestdagen komen eraan, en wat is er nu beter dan te genieten van een heerlijke kerstontbijt zonder schuldgevoel? Ontdek deze smaakvolle recepten die je laten genieten van de feestvreugde, terwijl je toch bewust met je gezondheid en gewicht omgaat.

Feestelijke smaken voor een gezonde kerst

Tijdens de feestdagen kan het een enorme uitdaging zijn om je gezonde levensstijl voort te zetten. En weetje, dat is ook helemaal niet erg voor een keertje. Vlieg je deze kerst toch nog de bocht uit? Weet dat je altijd opnieuw kunt beginnen.

Laten we in ieder geval de kerstochtend beginnen met een feest van smaken. Geloof me, hier zul je de hele ochtend van nagenieten. Bij sommige heb je misschien zelfs wel het idee dat je al aan je toetje bent begonnen. Verwen jezelf en je dierbaren met deze verrukkelijke en gezonde kerstontbijtjes!

Wentelteefjes in de vorm van een ster met een bolletjes frambozenijs en muntblaadjes.
Gebakken spiegelei met pesto en Parmezaanse kaas. Heerlijk keto kerstrecept.

Gezonde chocolademousse

Deze gezonde chocolademousse is perfect voor de echte chocoladeliefhebber! 🙂 Met slechts 3 ingrediënten: avocado, banaan en cacaopoeder. Super easy!

Avocado chocolademousse met banaan noten en bessen

Koolhydraatarme pecan brownie

Saskia deelde haar recept voor een heerlijke koolhydraatarme pecan brownie taart. Naast de supergezonde pecannoten zit er ook amandelmeel in, dus glutenvrij! Wij zijn helemaal fan, jij straks ook?

koolhydraatarme pecan brownie
aardbeien mascarpone recept

Heb je de smaak te pakken? Laat het ons hieronder weten en ontdek daarna ook nog even onze culinaire ideeën voor een overheerlijk kerstdiner in deze post.

Wat wordt jouw kerstontbijt keuze?

De feestdagen brengen keuzes met zich mee. Ga je verder met je koolhydraatarme dieet, gun je jezelf een dagje vrij, of kies je voor een tussenweg? Hoe je het ook aanpakt, onthoud dat kerst draait om gezelligheid en genieten met dierbaren.

Af en toe zondigen mag best. Na de feestdagen is het belangrijk om de draad weer op te pakken. Bereid je alvast voor op een frisse start met ons Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Zo heb je na de feestdagen weer iets om naar uit te kijken.

Welk kerstontbijt kies jij? Deel het hieronder in de comments. Ons team van Makkelijk Afvallen wenst je hele fijne dagen en smakelijk eten 🙂

[ad_2]

https://makkelijkafvallen.nl/kerstontbijt/