Over Ons

Welkom bij Genpubl – jouw one-stop-shop voor al jouw gezondheids-, supplementen-, dieet- en fitnessbehoeften. Bij Genpubl geloven we in het belang van een gezonde levensstijl en bieden we hoogwaardige producten en diensten aan om je daarbij te helpen.

Onze winkel, gevestigd in het prachtige Haarlem, biedt een ruime keuze aan gezondheids- en welzijnsproducten. Van multivitaminen, mineralen en andere supplementen tot sportvoeding, eiwitten en gezonde snacks, we hebben alles wat je nodig hebt om gezond en fit te blijven.

Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de producten die het beste bij jouw behoeften passen. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw vragen en zorgen en bieden persoonlijk advies om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Bij Genpubl geloven we ook in de kracht van community. We organiseren daarom regelmatig evenementen en workshops om onze klanten te helpen bij het leren over gezondheid, voeding en fitness. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om een gezonde, actieve levensstijl te leiden.

Bedankt voor het kiezen van Genpubl als jouw partner in gezondheid en welzijn. We hopen je snel te zien in onze winkel!