Het 60-Dagen experiment: Zie echte resultaten of krijg je geld terug!

[ad_1]

Hee vriendinnen,

Laat mij raden, je bent op zoek naar een manier om een gladdere huid te krijgen? Geen puistjes, rimpels, noppes nada. Zonder dat je hoofd gelijk strak staat van de botox. Veel crèmes werken niet zoals beloofd omdat hun voedingsstoffen je huid niet door je huid heen kunnen komen.

Voel je je hopeloos? Wacht maar, ik heb dé oplossing.

De cosmetica-industrie maakt miljarden winst, vooral met anti-aging crèmes. Maar stel je voor: een product met 100% actieve ingrediënten, volledig natuurlijk en zes keer goedkoper dan wat de industrie biedt. Dit zou de hele markt op zijn kop zetten!

In Amerika is dit natuurlijke product al een hype, gebruikt door beroemdheden als de Kardashians, Jennifer Aniston, en anderen. Dus, in plaats van te klagen over je rimpels, is hier de oplossing: consistentie en geduld. Gebruik het 60 dagen en als er geen resultaat is, krijg je je geld terug.

Wat je nodig hebt is een 24/7 super sexy filter voor je gezicht, genaamd Collageen Beauty Blend van Herbolist. Het bevat een unieke blend van collageen, vitamine C en hyaluronzuur die essentieel zijn voor een stevige, gehydrateerde huid en het verminderen van rimpels.

collageen supplement

Dus, in plaats van fillers of andere vals speel trucs, kies voor deze natuurlijke supplementen. In 60 dagen zie je verbetering, of anders krijg je een gratis ritje naar de botox kliniek. (Grapje). Geen kliniek, maar wel je geld terug. Je moet alleen een before foto sturen op dag één. En een after foto op dag 60.

Sta je te popelen? Heel goed. Maar wat is collageen eigenlijk? Collageen, de bouwsteen van je huid, is essentieel voor iedereen die serieus bezig is met een goede huidverzorgingsroutine. Het is een eiwit, de lijm die alles in je lichaam bij elkaar houdt, essentieel voor je huid, haar, nagels en zelfs je gewrichten. Je huid, haar en nagels bestaan het meeste uit collageen. Bij een baby is dit voor 88%. Ook wel het baby huidje genoemd. En je oma heeft nog minder dan 30%. En jij zit er waarschijnlijk tussenin. 

Collageen neemt af met de leeftijd. En dit begint rond je 25e. Dat is ook het moment waarop je lijntjes enzo begint te zien en er soms bij het opstaan je slaap gezicht nog een paar uur in de plooi blijft.

Nu denk je vast: “Allemaal leuk en aardig, maar wat voor soorten collageen bestaan er?” Nou, er zijn meer dan 16 types, maar de belangrijkste zijn Type I, II, en III. Type I is een rockster voor je huid, haren en nagels. Type II is de held voor je gewrichten. En Type III ondersteunt je huid, spieren en bloedvaten. Elk type heeft zijn eigen superkrachten!

Ook zijn er verschillende soorten collageen. We hebben het over gehydrolyseerd, gelatine, en ongedenatureerd collageen. Gehydrolyseerd is super makkelijk voor je lichaam om op te nemen. Gelatine is geweldig voor je spijsvertering en ongedenatureerd collageen is je beste vriend voor gezonde gewrichten.

En wat ervaren mensen die collageen gebruiken?  Nou, je moet niet gaan verwachten dat het HET geheime wapen is tegen veroudering, of dat je in de fontein van de eeuwige jeugd bent gevallen. Maar collageen is niet voor niets bij ons dé bestseller. En met name de herhaal aankopen. Mensen blijven fan, omdat ze resultaten zien. 

Hoe gebruik ik collageen? 

Het nadeel van collageen is, dat wil je een effectief product hebben. Dan zul je collageen poeder moeten slikken. Het liefst één met 100% werkzame stoffen. Dat is soms een bittere pil. Maar daarvoor is er een oplossing.

De Collaccino

 Er is een uitdaging: hoe voeg je collageenpoeder toe aan je dagelijkse routine zonder gedoe? Wel, ik heb een geheime tip voor je: de Collaccino! Meng gewoon een schepje collageen met je koffie. Ja, je leest het goed! Met Collaccino tover je elke koffie om in een voedzame, collageenrijke traktatie.

Benodigdheden

 •  Standaard koffie 
 •  Melk (naar keuze)
 •  Collageenpoeder
 •  Melkopschuimer (elektrisch of handmatig)
 •  Kopje

Instructies

 • Zet een kopje sterke koffie.
 • Voeg de collageen toe aan de melk
 • Verwarm de melk licht in de magnetron of in de melkopschuimer.
 • Gebruik de melkopschuimer om de melk te schuimen tot het luchtig is. 
 • Bij een handmatige opschuimer, pomp het handvat op en neer totdat het gewenste schuimniveau is bereikt.
 • Giet de koffie in je kopje.
 • Voeg nog wat cacao of kaneel toe voor een extra geniet moment

Maar let op: om écht de voordelen van collageen te ervaren, zoals een stralendere huid, glanzend haar en sterke nagels, moet je het dagelijks nemen. Daarom is consistentie de sleutel tot succes. Met de Collaccino wordt dit een fluitje van een cent!

Maar, niet elk collageenpoeder is gelijk. Een goed collageenpoeder moet drie dingen bevatten:

 • Poedervorm: Veel beter opneembaar dan pillen of gummies.
 • Vitamine C: Essentieel voor de opname van collageen.
 • Hoge dosering: Bestaat voor 100% uit werkzame stoffen.

Vermijd deze producten:

 • Gummies: Te weinig werkzame stoffen.
 • Crèmes: Slechte prijs/kwaliteit verhouding.
 • Pillen: Worden minder goed opgenomen.
 • Producten met weinig werkzame stoffen.

De perfecte ingrediënten voor een top collageen:

 • Rundercollageen: Minimale smaak.
 • Hyaluronzuur: Verbetert vochtopname van de huid.
 • Vitamine C: Onmisbaar voor de opname van collageen.

Dus, waar wacht je nog op? Transformeer je dagelijkse koffiemoment in een krachtige beautyboost met de Collaccino. Collageen was nog nooit zo gemakkelijk en lekker![ad_2]

https://vitamines.com/het-60-dagen-experiment-zie-echte-resultaten-of-krijg-je-geld-terug/