Dyson Airwrap Dupe | Vitamines.com

[ad_1]

Heel TikTok staat de laatste tijd vol met geweldige reviews van Dyson Airwrap dupes. Maar hoe terecht is dat, en hoe goed is deze Dyson Airwrap aanbieding? Dat zoeken we uit in dit artikel.

Beste Dyson Airwrap dupe alternatief

Ervaar je frustratie van beschadigd haar door dagelijks gebruik van traditionele stylingtools? Ben je opzoek naar het beste Dyson Airwrap alternatief? Maak dan kennis met de DUPE Hairwrap!

Het unieke van deze Dyson Airwrap dupe is dat het gebruikmaakt van dezelfde combinatie van luchtstroom en gecontroleerde warmte om het haar te stylen zonder extreme hitte, wat het risico op haarbeschadiging vermindert.

Je kunt dus een salon-perfecte look bereiken zonder extreme hitte: de DUPE Hairwrap maakt namelijk óók gebruik van het indrukwekkende Coanda-effect wat de originele Dyson Airwrap zo bijzonder maakt.

Voordelen van deze Dyson Airwrap dupe

Beschermend stylen

Verwacht salonkwaliteit resultaten zonder hittebeschadiging, dankzij de unieke coanda-technologie.

Multifunctionele 5-in-1-styler

Of je nu krullen of steil haar wenst, deze veelzijdige styler voldoet aan al je behoeften.

Vriendelijk voor je haar

Zeg gedag tegen beschadigingen. De DUPE Hairwrap is de ideale oplossing voor veilige dagelijkse haarstyling.

Wetenschappelijke onderbouwing

De DUPE Hairwrap zorgt voor een gezonde en efficiënte manier van haarstylen. Laat je haar stralen zonder concessies.

Profiteer nu

Bestel vandaag nog je DUPE Hairwrap voor minder dan de helft van de prijs van een Dyson Airwrap en ervaar de vrijheid van zorgeloze styling!

De Dyson Airwrap dupe vs. het origineel.

Waarom is de Dyson Airwrap zo duur?

De kern waarom de originele Dyson Airwraps zo duur zijn is de Coanda-effect technologie, een natuurkundig principe waarbij een luchtstroom een oppervlak volgt. De Airwrap gebruikt deze dure technologie om het haar om de styler te wikkelen en te vormen. Hierdoor kunnen gebruikers krullen, golven en zelfs een gladde, steile look creëren zonder het gebruik van traditionele, hete stylingtools zoals krultangen of stijltangen.

Airwrap dupe opzetstukken

De Airwrap dupe wordt geleverd met zes opzetstukken: een Coanda gladmakende haardroger, die het haar kan föhnen of uit de kom kan halen, afhankelijk van de stand die je kiest; een kleinere loop, die de luchtstroom gebruikt om krullen te creëren en een grotere loop, die lossere krullen creëert; een stevige gladmakende borstel, die de vorm heeft van een traditionele peddelborstel; een zachte gladmakende borstel; en een ronde volumeborstel.

Afhankelijk van de combinatie van opzetstukken die je op een bepaalde dag gebruikt, kun je de Airwrap gebruiken om je haar ruw te drogen, krullen of golven te creëren, pony te stylen, springerig haar glad te strijken, steil haar te blazen, een bouncy blowout te creëren en nog veel meer.

dyson airwrap dupes

Hoe werkt de Airwrap?

Dyson staat bekend om zijn innovaties in de categorie stofzuigers, dus het is logisch dat het merk besloot om een vergelijkbare luchtdruktechnologie te gebruiken voor zijn lijn föhns en later veelzijdige haarstylers.

De Dyson Airwrap Complete bestaat uit een basisapparaat, dat de Dyson V9 motor bevat en gebruikt wordt om elk opzetstuk aan te drijven.

  • Omdat elk opzetstuk luchtstroom gebruikt om het haar te stylen, onderscheidt dit het apparaat ook van een standaard föhn of stijltang – zelfs als je bijvoorbeeld je haar krult met een krulspiraal, hoor je nog steeds de motor lucht blazen.
  • De Coanda gladmakende föhn heeft twee standen: Eén die functioneert als een standaard föhn en één waarbij de lucht zeer gericht is en het apparaat over het haar kan glijden om springerig haar glad te maken en in model te brengen.
  • De 1,2 inch en 1,6 inch opzetstukken gebruiken de luchtstroom om het haar te blazen, te wikkelen en vast te klemmen voor een gestroomlijnde krulervaring – het is niet echt nodig om het apparaat te draaien of een tweede hand te gebruiken om je haar handmatig te wikkelen. Elk opzetstuk kan worden omgeschakeld om de richting van de krul te veranderen (naar je gezicht toe of er vanaf).
  • De zachte en stevige gladmakende borstels borstelen tegelijkertijd door het haar en drogen het voor een steilere textuur.
  • De ronde volumeborstel minimaliseert het werk dat een blow-out normaal gesproken met zich meebrengt, waarbij je een föhn in de ene hand houdt en een ronde borstel in de andere. Net als de Revlon One-Step Volumizer (of een van de andere vergelijkbare hulpmiddelen die nu op de markt zijn) kun je met dit opzetstuk je haar met meer gemak stylen en drogen.

Dyson Airwrap gebruikers kunnen de luchtstroomsnelheid en luchttemperatuur aanpassen door kleine knoppen op het apparaat in te drukken. Er is ook een cool shot optie, die een stroom koude lucht uitblaast om het haar te fixeren.

Voordelen van de nieuwe Airwrap

Bij het vorige Airwrap model werd het apparaat geleverd met vier krultappen – twee tappen van 1,2 inch (één die krullen in de ene richting zet en een andere die krullen in de andere richting zet) en twee tappen van 1,6 inch (dezelfde als de 1,2 inch) – naast de opzetstukken voor de föhn, borstel en ronde borstel.

Als je cilinders wilt die geschikt zijn voor langer haar, moet je die apart aanschaffen. Met dit model kun je een apparaat kopen met opzetstukken die geschikt zijn voor langer haar.

Verder moest je bij het vorige model halverwege de styling de opzetstukken losmaken en verwisselen als je je haar in een andere richting wilde krullen. Dit voegde uiteindelijk veel rommel, tijd en handmatige gymnastiek toe aan je kapselroutine.

In de Airwrap Complete is er maar één krultrommel voor elke krulgrootte en het enige wat je hoeft te doen is voorzichtig aan de bovenkant te draaien om van krulrichting te veranderen. De andere opzetstukken zijn ook bijgewerkt, hoewel de updates naar mijn mening niet zo opvallend zijn. De enige andere grote verandering is het ruw drogen opzetstuk, dat nu ook een flyaway gladder stand heeft.

dupe dyson airwrap dysonhair

Losse Airwrap hulpstukken

Hoewel de Airwrap Complete wordt geleverd met hulpstukken, verkoopt Dyson ook losse hulpstukken. Als je, om wat voor reden dan ook, een nieuw hulpstuk moet gebruiken met een ouder Airwrap basismodel of een ouder hulpstuk met de nieuwere Airwrap Complete, dan kun je zonder problemen mixen en matchen.

Je kunt hulpstukken eenvoudig vervangen door ze afzonderlijk online te kopen, of de verbeterde hulpstukken testen met je oudere apparaat als je er thuis al een hebt. Het opzetstuk met brede kammen (€40) kun je ook apart kopen als je niet de krullen- en vachtset hebt gekocht, waarin het is inbegrepen in plaats van de zachte gladmakende borstel.

Dyson Airwrap dupes zijn een goedkoper alternatief.

Nadelen

Originele Airwrap is duur

Voor veel mensen is 500 euro heel veel geld voor een ‘föhn’. Toch zeggen mensen die een originele Dyson Airwrap kopen daar geen spijt van te hebben. Een goed alternatief kan een Dyson Airwrap dupe zijn, die speciaal is gemaakt om hetzelfde effect na te bootsen.

Refurbished Airwraps

Daarnaast is er een grote tweedehands en refurbished markt (Dyson verkoopt ook gecertificeerde refurbished apparaten) wat goed werkt voor veel mensen die niet zoveel willen uitgeven maar toch het apparaat willen proberen.

dysonhair dupe conclusie

Conclusie: Dyson Airwrap dupe betaalbaar alternatief

Als je huiverig bent om de investering te doen, wil je misschien eerst een Dyson Airwrap dupe kopen als alternatief. Deze dupe biedt vergelijkbare technologie met meer accessoires voor een lagere prijs. Hierdoor krijg je ook de mogelijkheid om jezelf in een half uur of minder op te peppen met een goed verzorgd kapsel.

Inderdaad, TikTok had gelijk..

Airwrap dupe

Krultang, föhn en stijltang

Ontdek de kracht van keramische technologie met de betaalbare Dyson Airwrap dupes. Deze veelzijdige haarstyler, die fungeert als een krultang, föhn en stijltang, is jouw ultieme oplossing voor alledaagse styling. De unieke keramische coating biedt een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je haar in een handomdraai kunt krullen, stijlen of drogen zonder beschadiging.

Diffuser, blow-dryer en curling iron of Shark Flexstyle?

In de strijd tegen duurdere merken zoals de Dyson Airwrap en de Shark FlexStyle, biedt onze budgetvriendelijke styler met diverse opzetstukken – inclusief een diffuser, blow-dryer en curling iron – alles wat je nodig hebt voor jouw styling routine. Of je nu een Drybar achtige blowout wilt of een strakke krul met de curler, onze haarstyler voldoet aan je behoeften.

Haardroger, curling iron & haar straightener in 1

De combinatie van een haardroger, curling iron, en haar straightener in één apparaat maken Dyson Airwrap dupes een must-have onder de styling tools. Kies voor betaalbare efficiëntie en style je haar moeiteloos met onze supersonische oplossing!

Over Dyson Airwrap dupes

Dit artikel over Dyson Airwrap dupes is voor het eerst gepubliceerd op zaterdag 9 december.

 

Bronnen

Je las een bericht in de categorie:[ad_2]

https://vitamines.com/dyson-airwrap-dupe/